Outdoor Education

Dsc 8715

Vores outdoor forløb er i høj grad individuelle og personlige. Gennem spændende aktiviteter sætter vi fokus på læring, og den enkelte deltager vil opleve, hvordan vedkommendes lederstil og adfærd er i centrum – ofte under udfordrende forhold. Derfor prioriterer vi den personlige sparring og den ærlige og virkningsfulde feedback til den enkelte, når vi arbejder med lederteams.

Skræddersyede, praktisk orienterede aktiviteter i de norske fjelde eller på Mont Blanc giver den enkelte leder mulighed for at afprøve sig selv i uvante roller. Og det er vel at mærke roller som kan relateres til den enkeltes dagligdag på jobbet og derhjemme.

Den anderledes pædagogiske form, og den praktiske træning i egen og andres situation gør, at den enkelte deltager vil opleve sig selv og andre som ”det hele menneske.” Og den effekt og motivation der herigennem udløses, er ganske enorm.

Ofte sætter vi fokus på et enkelt eller et sæt af problemstillinger, og målretter og tilpasser aktiviteterne imod dette eller disse problemer. Den enkelte deltager har både fokus på sig selv og på kollegerne, og den positive værdi i organisationen vil hurtigt vise sig, når det igen bliver dagligdag.

Vi målretter og tilpasser aktiviteterne imod kernen af problemet