Gruppeproces

I alle organisationer ønsker man medarbejdere, der er gode til at samarbejde, dygtige til at innovere og være positive medspillere, når forandringens vinde blæser.

I denne proces er måden, som organisationen arbejder og samarbejder på, altafgørende. Nogle vælger en tilfældig og lemfældig proces, men flere og flere vælger en strategisk gennemtænkt proces.

Det er her, vi kan byde ind.

For formålet med at være strategisk med sine processer er jo dels at skabe bedre løsninger og bredere ejerskab. Først der, bliver forandringer noget, medarbejderne skaber sammen. Det er ikke noget de udsættes for.

Den brede fundering giver langt bedre implementeringsmuligheder i organisationen, som nu bliver optaget af at skabe løsninger sammen frem for at bruge energien på at bekæmpe de nye tider, som jo kontinuerligt er en del af det at drive en velfungerende virksomhed.

I vores arbejde sætter vi fokus på målrettede problemstillinger i en dynamisk proces, som kan engagere større eller mindre dele af en virksomhed på én gang. Her har vi typisk fokus på samarbejde, vidensdeling, systemintegration og processer på tværs i organisationen.

Processen hjælper med at reducere modstanden, øge motivationen og ikke mindst at indarbejde strategisk ejerskab på tværs af hele organisationen.  

Procesforløbene og aktiviteterne designes specifikt til den eller de problemstillinger, virksomheden står overfor.